1. VEELGESTELDE VRAGEN

Wij kunnen geen items opzij leggen of reserveren.
Is je favoriete item niet meer in voorraad? We houden je op de hoogte op onze site of op onze sociale media moest het items terug binnenkomen. Nieuwe items of items die terug in voorraad zijn, posten we meteen op Facebook en Instagram.
De collectie van Julie et Moi wisselt voortdurend en daarom kan het zijn dat er verschillende items niet opnieuw in stock komen.
Alle informatie over een bepaald product vind je naast het product. Indien je nog meer informatie wenst mag je altijd een mailtje sturen naar info@julieetmoi.be

2. LEVERING / OPHALING

U kan via onze website volg bestelling uw pakket volgen tot bij u thuis.
Verzending in België en Nederland kost €5. Bestellingen boven €75 worden gratis verzonden.
Jammer genoeg kunnen we het niet toe laten om geplaatste bestellingen nog aan te passen of te annuleren. Wil je het bestelde artikel graag ruilen? Je kan dit doen binnen een termijn van 7 dagen.
Vanaf het moment dat jouw bestelling klaar is zal je een e-mail krijgen dat je order verwerkt is en je deze kan komen ophalen. Dit wil zeggen dat je het pakketje kan komen ophalen in onze winkel in Knokke.
Wanneer je voor de optie Pick up in Knokke kiest zal het minstens een dag duren voor je jouw bestelling daar kan ophalen. Hierdoor wil het niet zeggen dat als je iets online hebt besteld, je het dezelfde dag al kan komen ophalen.
Ben je niet thuis wanneer Bpost langskomt? De postbode laat een briefje achter in je brievenbus. Met dit document kan je je pakje ophalen in het dichtsbijzijnde postkantoor.

3. BETALINGEN

Julie et Moi
BE15 1430 7917 4030
BIC BBRUBEBB
Meteen na het plaatsen van jouw bestelling zou je een bevestigingsmail moeten krijgen. Heb je er geen gekregen? We verzoeken je om eerst je SPAM-folder eens na te kijken. Als er daar ook geen mail in staat, contacteer ons dan via info@julieetmoi.be

4. RETOURS OF WISSELS

Allereerst willen we hier onze oprechte excuses voor aanbieden. We verzoeken je om contact op te nemen met onze klantendienst binnen de 7 dagen door een mailtje te sturen naar info@julieetmoi.be We doen onze uiterste best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. De retourkosten worden vergoed.
Je kan je artikel wisselen of terugsturen binnen een termijn van 7 dagen. Een item terugsturen is op je eigen kosten. Bij elke bestelling zal een retourformulier bijzitten. Dit dien je in te vullen en mee bij jouw retourzending te steken.

CONTACT

TELEFOON

+32 476 49 23 92

EMAIL

info@julieetmoi.be

ADRES

Lippenslaan 120, 8300 Knokke België

ONBEANTWOORDE VRAGEN? STUUR ONS EEN E-MAIL
CONTACT